Σ ένα φιλικό περιβάλλον, δίπλα στο Πανεπιστήμιο ξεκινήσαμε από τον Αύγουστο του 2014 να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους φοιτητές και μαθητές της πόλης μας, με τα καλύτερα ψηφιακά μηχανήματα της αγοράς.

 

Υπηρεσίες

 

Α) ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ – ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Όσος και να είναι ο όγκος της εργασίας έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής 100.00 α/μ σελ. Α4 ημερησίως με 0,05€ ανα σελίδα  και άνω των 5.000 έγχρωμων σελίδων Α4 από 0,20€-0,50€ ανά σελίδα ανάλογα με την καλυπτότητα και με δυνατότητα αυτόματης συρραφής και διάτρησης.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία χαρτιών σε διάφορα χρώματα από 80 έως 300gr, όπως επίσης και σε διάφορα είδη αυτοκόλλητων. Και φυσικά τυπώνουμε από κάθε φορητό μέσο όπως hard disk, USB, memory disk, cd, dvd.

Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικά το αρχείο σας για εκτύπωση.

 

Β) ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

α) Πλαστικό Σπιράλ = Το πιο διαδεδομένο μέσο βιβλιοδεσίας των φοιτητικών σας εργασιών. Το σπιράλ με άνοιγμα 180 μοιρών χωράει έως 500 σελ, με διαφάνεια μπροστά και πίσω και χρωματιστό χαρτόνι της αρεσκείας σας.

β) Θερμοκόλληση = Στα «Πτυχία Copies κτώνται» χρησιμοποιούμε τα καλύτερα δίφυλλα θερμοκόλλησης, που εγγυούνται την άψογη παρουσίαση της δουλειάς (πτυχιακή εργασία, δημοσιεύσεις, εργασίες). Δυνατότητα βιβλιοδεσίας έως 340 σελίδες.